Welke schoen past bij jou?

Welke schoen past bij jou?

Eerste 10 aanmeldingen krijgen een gratis 3D loopanalyse!

 
Het lijkt zo simpel: koop een paar schoenen en je kunt beginnen met lopen. Toch is het in de praktijk lastiger. Het kopen van hardloopschoenen die precies bij je passen is erg belangrijk. Dit voorkomt namelijk blessures en verbetert de prestatie. Kortom, de juiste schoen houdt lopen leuk en helpt je verder op weg. En omdat nieuwe materialen zorgen voor een steeds betere pasvorm, wordt lopen alleen maar leuker!
 
3D voetscan
Met behulp van een geavanceerd systeem wordt je voet geanalyseerd. dit resulteert in een 3D-scan die wordt vergeleken met een database om de perfecte schoen voor je voeten! Het systeem meet onder meer je voetlengte, omtrek van de voorvoet, de hielbreedte, de wreefhoogte, de hoogte van het voetgewelf en de teenstand. 
 

Loopanalyse
Na de scan wordt je loopcyclus geanalyseerd. Met behulp van een video worden je voeten gefilmd terwijl je op een loopband staat. De beelden worden vervolgens geanalyseerd, waarbij wordt gekeken naar de manier waarop de voet naar binnen kantelt tijdens het lopen en rennen. Dit is van belang om te weten voor het kiezen van de juiste schoen. 
 
Interesse? Schrijf je direct in door op onderstaande link te klikken. Doe dit snel want voor de eerste 10 aanmeldingen is deze analyse geheel GRATIS!